Heikki J. Oksanen johtaa puhetta Kotka-Kymin kirkkovaltuustossa

Emilia Pulkki

Kotka-Kymin seurakunnan uusi puheenjohtajisto on valittu.  Eturivissä vasemmalta Pirjo Romppanen, Marianne Bruce, Mikko Hauhia, Juha Säämänen. Takarivissä vasemmalta Heikki J. Oksanen, Joonas Penttilä, Topias Kotiniemi.
Kotka-Kymin seurakunnan uusi puheenjohtajisto on valittu. Eturivissä vasemmalta Pirjo Romppanen, Marianne Bruce, Mikko Hauhia, Juha Säämänen. Takarivissä vasemmalta Heikki J. Oksanen, Joonas Penttilä, Topias Kotiniemi.

Kotka-Kymin seurakunnan uusi kirkkovaltuusto kokoontui ensimmäisen kerran keskiviikkona. Se valitsi puheenjohtajakseen Heikki J. Oksasen ja varapuheenjohtajaksi Joonas Penttilän.

Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen ja varapuheenjohtajana Mikko Hauhia. Jäseniä ovat Kaisa Rönkä, Aimo Ilomäki, Tuula Anttila, Marika Pohjantuli, Pirjo Romppanen, Minni Kuisma, Ville Mielonen, Reino Korhonen ja Jukka Lemmetyinen.

Seurakuntatyön johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Pirjo Romppanen ja kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan puheenjohtajaksi Topias Kotiniemi

Uusi valtuusto valittiin marraskuussa. Kotka-Kymin seurakunnan kirkkovaltuustossa on 33 jäsentä

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet