JHL:n lakko sulkee liikuntapaikkoja ja ruokaloita Kotkassa ja Haminassa — Katso tästä mitkä tilat ovat kiinni maanantaina ja tiistaina

JHL vastustaa lakolla irtisanomislakia.

Yrjö Ruotsalainen

Lakko sulkee uimahalleja, jäähalleja ja muita liikuntapaikkoja.
Lakko sulkee uimahalleja, jäähalleja ja muita liikuntapaikkoja.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on ilmoittanut osaan kuntatyönantajista kohdistuvista työtaistelutoimenpiteistä ensi viikolle.

Poliittinen lakko toteutuu maanantaina ja tiistaina. JHL vastustaa lakolla irtisanomislakia.

Lakko koskee Etelä-Kymenlaaksossa Kymijoen ravintopalveluita Malmingin ja Haminan kampuksilla, Haukkavuoren ja Karhuvuoren koulussa, kaupungintalon henkilöstöruokalassa sekä KOKS:n henkilöstöruokalassa. Ensi viikolla on koulujen syyslomaviikko.

Työtaistelutoimet sulkevat myös Kotkan liikuntatiloja 22.—23. lokakuuta.

Kiinni ovat Karhulan liikuntahalli ja uimahalli, Karhuvuoren urheilutalo, Katriinan uimala, Kotkan jäähallit ja Ruonalan urheiluhalli.

Kotkan liikuntayksikön tiedotteen mukaan liikuntatiloille ei ole saatavilla huolto- ja laitosmiespalveluja työtaistelun aikana, joten tiloja ei voida pitää auki.

Lakko alkaa maanantaina 22. lokakuuta kello 00 ja loppuu tiistaina 23. lokakuuta kello 24.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet