Rekan ja auton kolari Inkeroisissa — onnettomuudessa kuoli kaksi henkilöä

Katja Juurikko

Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöautoa ja rekka.

Inkeroisten Liikkalantiellä Kouvolassa sattui liikenneonnettomuus maanantaina iltapäivällä. Kaakkois-Suomen poliisi vahvistaa, että onnettomuudessa kuoli kaksi henkilöä.

Kyseessä oli rekan ja kahden henkilöauton onnettomuus. Onnettomuuspaikka on noin Liikkalan ja Inkeroisten puolivälissä noin neljä kilometriä valtatie 15:ltä.

Henkilöauto, jossa oli kolme ihmistä, törmäsi ensin edelläajaneeseen henkilöautoon. Tämän jälkeen törmännyt auto ajautui rekkaa päin. Rekassa ja edelläajaneessa autossa oli molemmissa vain kuljettajat.

Poliisin mukaan onnettomuudessa oli osallisena viisi henkilöä ja loukkaantuneet on kuljetettu sairaalahoitoon.

Pelastuslaitos irroitti yhden henkilön ajoneuvosta pelastusvälineillä ja osallistui muiden osallisten ensihoitoon. Liikenne kulkee onnettomuuspaikan ohitse yhtä kaistaa.

Pelastuslaitoksen arvion mukaan liikenne pääsee illan aikana kulkemaan molempiin suuntiin.

Tieosuudella tien pinta on liukas. Hälytys onnettomuudesta tuli kello 15.50.

Muokattu kello 17.15: onnettomuus ei ollut valtatiellä 15, vaan siltä lähtevällä Liikkalantiellä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.