Juha Metson valokuvia New Yorkissa

Juha Metso

Juha Metso esittelee New Yorkissa kuvia hylätystä Teriberkan venäläiskylästä. Ihmiset katoavat, jäljelle jää ilmastomuutos.
Juha Metso esittelee New Yorkissa kuvia hylätystä Teriberkan venäläiskylästä. Ihmiset katoavat, jäljelle jää ilmastomuutos.

Kotkalainen valokuvaaja Juha Metso on kutsuttu ilmastonmuutosaiheiseen ryhmänäyttelyyn, joka avautuu 18. toukokuuta New Yorkissa Gallery The Factory LIC #414:ssä. Metson kuvat Global Awareness –näyttelyssä on otettu vuosina 2016—2017. Hän kuvasi materiaalin Teriberkan kylässä, Jäämeren rannalla Venäjällä. Näyttely kuvaa kylää, jonka ihmiset ovat hyljänneet. Vain ilmastonmuutos on jäljellä.

Kutsunäyttelyn kuraattori on Jude Amsell. Ryhmänäyttelyssä on töitä myös Charles Cohenilta, Linda Cunninghamilta, Luis Zimad Lamboylta, Luba Lukovalta ja Barry Sterniltä.

Global Awareness on Metson viides näyttely New Yorkissa. Metso on saanut näyttelyyn Koneen Säätiön apurahan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.