THL ilmoitti perjantaina yhdestä uudesta koronavirustartunnasta Haminassa – Kotkan tilastosta sen sijaan on taas kadonnut yksi tapaus

Koko maassa perjantaina 105 uutta koronatartuntaa.

Raimo Eerola

THL ilmoitti perjantaina yhdestä uudesta koronavirustartunnasta Haminassa – Kotkan tilastosta sen sijaan on taas kadonnut yksi tapaus

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ilmoitti perjantaina 25. syyskuuta yhdestä uudesta koronavirustapauksesta Haminassa. Haminassa tartuntoja on nyt yhteensä 11.

Kotkan tartuntamäärästä sen sijaan katosi jälleen yksi perjantain tilannepäivityksessä, ja THL:n mukaan tartuntoja on nyt Kotkassa ollut 29.

Kouvolassa tartuntaluku on edelleen 38.

Koko Kymenlaaksossa koronan ilmaantuvuusluku on nyt 14,0. Ilmaantuvuus kuvaa tapausten määrää viimeisten 14 vuorokauden aikana 100 000 asukasta kohden.

Perjantaina THL ilmoitti yhteensä 105 uudesta koronatartunnasta Suomessa. Tartuntoja on nyt ollut maassa yhteensä 9 484.

Kymsoten mukaan Kymenlaaksossa yhteensä 87 tartuntaa

Myös Kymsote päivitti koronatilanneinfonsa perjantaina. Kymsote kertoo yhteensä kahdesta uudesta koronatartunnasta. Yksi niistä on kirjattu torstaille ja toinen perjantaille. Kymsoten mukaan sen alueella on nyt todettu yhteensä 87 koronavirustartuntaa.

Sairaalahoidossa ei Kymsoten alueella ole koronaviruspotilaita.

Kymsoten ja THL:n luvut poikkeavat toisistaan muun muassa siksi, koska THL raportoi uusista tapauksista päivittäin, kun taas Kymsote kertoo niistä vain maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Lisäksi Kymsote tiedottaa myös niin sanotuista heikoista positiivisista testituloksista, ja THL:n tilastoissa tiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Juttua päivitetty klo 12.30 Kymsoten julkaiseman tilannekatsauksen perusteella.

Uusimmat uutiset