JVG esiintyy Kotkan Meripäivillä torstaina

Torstaina 13. heinäkuuta Meripäiväareenalla nähdään juuri Vuoden yhtye -Emman pokannut JVG. Samana iltana areenan lavalla esiintyy myös Haloo Helsinki!

Jo aikaisemmin kerrottiin, että Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Kantasataman Meripäiväareenalla järjestetään tapahtumaviikonlopun aikana joka ilta isot konsertit, joiden esiintyjät on koottu kotimaisista tähtiartisteista.

14.-15. heinäkuuta Meripäiväareenan iltajuhlissa nähdään Jari Sillanpää, Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Suvi Teräsniska sekä uudella kokoonpanolla keikkaileva Yö, jonka riveissä bassoa soittaa kotkalainen Timo Mynttinen.

Lisäksi lavalle nousevat Tuure Kilpeläinen karavaaneineen ja Antti Ketosen luotsaama Neljänsuora.

Meripäiväareenan perjantain ja lauantain ohjelmistojen ikäraja on 18, mutta torstain ikärajattomista keikoista pääsevät nauttimaan nuoremmatkin.

Meripäiväareena on osa Kotkan Meripäiviä, ja areenan iltaohjelman tuotannosta vastaavat N.C.D. Production Oy sekä Warner Music Live yhteistyössä Kotkan kaupungin kanssa.

Kotkan Meripäiväareenalla

to 13.7. JVG, Haloo Helsinki!

Pe 14.7. Jari Sillanpää, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen, Neljänsuora

La 15.7. Lauri Tähkä, Yö, Suvi Teräsniska

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.