Tilaajalle

Lautasen äärellä: Pyhtään Siriuksessa toimii kunnon ruokaravintola — Skyfall Burgerissa ei ole pihistelty raaka-aineissa, resepti tulee jo ravintolapäällikön uniinkin: ”Olen tehnyt näitä vähintään viisituhatta”

Kymen Sanomien juttusarjassa vieraillaan Etelä-Kymenlaakson paikallisissa ravintoloissa ja maistetaan niiden suosituinta annosta. Ravintola Skyfall toimii elämyskeskus Siriuksen yhteydessä. Moni ruokailija on elämyskeskuksen asiakas, mutta syömässä käy myös paikallisia asukkaita ja ohikulkijoita. Suosituin annos on nimikkohampurilainen, jonka salaisuus on itse tehty muhkea jauhelihapihvi.

Kimmo Seppälä

Ravintolapäällikkö Alistair Campbell suunnitteli Skyfallin nimikkoannoksen vuonna 2015.
Ravintolapäällikkö Alistair Campbell suunnitteli Skyfallin nimikkoannoksen vuonna 2015.

Haluatko pihvin kypsänä vai mediumina? Jo tilatessa pyhtääläisen ravintola Skyfallin nimikkoannosta, Skyfall Burgeria, käy ilmi että kyse ei ole tusinatavarasta.