Kotkalaiset yrittäjät kertovat: Kotkassa on hyvä yrittää

Yrittäjä Maria Länsimies (vihr.) Vadelmatarhasta toteaa, että Kotkassa asiakasuskollisuus on syvempää.

Kotka on hyvä paikka toimia yrittäjänä, vaikka asukkaiden ostovoima onkin laman tiimellyksessä saattanut laskea. Kotka on hyvä paikka yrittää. Kotkalaisten pienentynyt ostovoimaa toki asettaa haasteita ja toimintoja on yritettävä kehittää niin, että yritys ja työpaikat säilyvät, toteaa yrittäjä Kimmo Dufva (ps.) Duf-Pub Oy:stä.

Yrittäjä Maria Länsimies (vihr.) Vadelmatarhasta toteaa, että Kotkassa ihmiset on helppo saavuttaa.

— Mikä tahansa paikka on hyvä, jos yrityksen konsepti ja intohimo työhön ovat kunnossa. Verrattuna muihin paikkakuntiin, joissa meillä on myymälä, pienehkössä Kotkassa asiakasuskollisuus on syvempää.

Muunkinlaisia kokemuksia toki on.

— Kotka on haasteellinen paikka olla yrittäjä millä alalla tahansa. Muutaman paikallisen yrittäjän olen kuullut toteavan, että kotkalaiset ovat liian ronkeleita ja valikoivia, toteaa taksiyrittäjä Marko Räsänen (sd.).

Lue lisää yrittäjien ajatuksia päivän lehdestä.

Johanna Vehkaluoto/Eija Anttila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.