Kotkassa kukoistaa helmikuussa rakkaus — Rakkausviikon aikana voi osallistua muun muassa häätapahtumaan, rusettiluisteluun ja pride-iltaan

aop

Kotkassa järjestetään helmikuussa kansaivälinen häätapahtuma.

Kotkassa järjestetään helmikuussa Rakkausviikko. Tapahtuma liittyy Kotkan kaupungin uusiin arvoihin, joita ovat reiluus, rakkaus ja rohkeus ja joista helmikuun teemaksi on valittu nimenomaan rakkaus.

Teemaviikon suunnittelu on edelleen joiltakin osin kesken, mutta jo nyt tiedetään, että ystävänpäivänä, torstaina 14. helmikuuta Karhulan jäähallissa järjestetään rusettiluistelut. Lauantaina 16. helmikuuta Kotkan konserttitalolla järjestetään kansainvälinen häätapahtuma, jossa on teeman mukaisesti ohjelmaa ja tarjontaa kaikesta häihin ja naimisiinmenoon liittyvästä. Luvassa on muun muassa asiaa hääasuista, niihin liittyvä muotinäytös sekä puhetta hääkampauksista, häätarjoiluista kakkuine ja leivoinnaisineen, hääkoristeluista, hääkuvauksista ja häiden musiikista. Aiheita esitellään omilla osastoilla ja käsitellään muun muassa työpajoissa.

Rusettiluistelujen ja häätapahtuman lisäksi suunnitteilla on muun muassa ystävänpäivän konsertti Merikeskus Vellamossa sekä rakkausrunojen ja -laulujen ilta kotkalaisessa kahvilassa tai ravintolassa. Lisäksi suunnitteilla on ravintoloissa järjestettävät sinkkuilta ja pride-ilta.

Myös Kotkan-Kymin seurakunta on osoittanut kiinnostusta rakkausviikkoa kohtaan ja suunnittelee viikolle omaa ohjelmaa.

Rakkausviikko Kotkassa 11.-17. helmikuuta 2018.

Kotkan kaupungin viestintäyksikköön voi lähettää lisää ideoita rakkausviikon ohjelmaksi, osoite on viestinta@kotka.fi.

Lisätietoa häätapahtumasta löytyy osoitteesta https://kotkalovehaat.org

Luetuimmat

Uusimmat uutiset