Pulkkasella hyvä alku Kiinassa, 13-vuotias pelaaja säväytti

Raimo Eerola

Tapio Pulkkanen myöntää jännittäneensä kisaa. Arkistokuva.

Haastajakiertueen rahalistan kärkinimi Tapio Pulkkanen aloitti Kiinan Hainanissa pelattavan kilpailun hyvin. Kotkalainen löi avauskierroksen 68 lyönnillä (4 alle parin) ja on jaetulla 8. sijalla.

— Lyöminen oli kisan alla huteraa, mutta nyt alkoi löytyä. Ruohon kasvususuunnan lukemisessa griineillä oli yllättävän paljon vaikeuksia, viisi birdietä ja yheden bogin lyönyt Pulkkanen viestitti Kiinasta golfpiste.com-sivustolle.

Päivän yllättäjä oli villillä kortilla mukaan päässyt, vasta 13-vuotias kiinalainen amatööri Li Linqiang. Hän pelasi kierroksen 69 lyönnillä (—3).

— Golf on intohimoni ja elämäni ainoa kutsumus. Aluksi olin vähän hermostunut, mutta se väheni kierroksen edetessä, Li sanoi kiertueen verkkosivuilla.

Kilpailun johdossa on Englannin Steven Brown (—6).

Antti Kaarto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.