Katso video, jolla Kotkan kaupunki houkuttelee uutta kaupunginjohtajaa!

Kotkan kaupunki hakee uutta kaupunginjohtajaa nyt myös videon avulla. Kaupungin viestinnästä kerrotaan, että hakuprosessissa hyödynnetään uusia keinoja: videomarkkinointia, sosiaalista mediaa ja kansalaishaastatteluja.

Videota jaetaan kaupungin sosiaalisen median kanavilla ja markkinoidaan laajemmin.

Hae kaupunginjohtajaksi Kotkaan! -videolla Kotkan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Marika Kirjavainen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Nina Brask korostavat Kotkan kehittyvää luonnetta.

Kotkaan halutaan vahva, kansainvälinen ja moderni johtaja, naiset kertovat videolla.

Kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan loppuvaiheeseen päässeisiin hakijoihin lokakuussa. Kotka järjestää silloin avoimen tilaisuuden, jossa kuntalaiset voivat esittää kysymyksiä kandidaateille.

Kotkan kaupunginjohtajan virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Johtajan haku on auki Kuntarekryssä 31. elokuuta saakka.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.