Titaanipomo on tyytyväinen — ”Viime kaudelta jäi tonni voittoa”

Jääkiekkoseura HK Titaanien puheenjohtaja Petteri Lehti myhäilee toisen suomisarjakauden alla. Takavuosilta ikävän tuttua taloudellista tuskaa ei nyt ole näkyvissä.

— Viime kaudelta jäi tuhat euroa viivan alle. Se oli sarjan paras tulos. Jotkut pääsivät suurin piirtein nollille. Suurin tappio oli 8 000 euroa, Lehti kertoo.

Titaanipomon mukaan seuran talous on vakaalla pohjalla. Talousarvion loppusummaa on laskettu kokemusten pohjalta 10 000 eurolla 110 000 euroon.

— Merkittävimmät tukijamme jatkavat ja pystymme säästämään jossain kuluissa, Lehti selvittää.

Titaanit aloittaa kautensa lauantaina kotihallissa Forssan Palloseuraa vastaan. Lappeenrantalaisen Mika Piispasen valmentama joukkue on asettanut tavoitteeksi rohkeasti kuuden parhaan joukkoon sijoittumisen. Seurajohdolle riittää vähempikin.

— Pojilla on kovat tavoitteet. Meille riittää sarjapaikan säilyttäminen, Lehti sanoo.

Titaanit tekee yhteistyötä Mestiksessä pelaavan Ketterän kanssa, mikä tietää muutaman vahvistuksen saamista käytettäväksi kauden aikana. Vahvistusten lukumäärä ja nimet selviävät vasta avausottelun alla.

Titaanien terveystilanne on hyvä. Ainoastaan hyökkääjä Juho Luukkonen on sivussa polvivamman vuoksi kauden avauksesta.

Jorma Jyrkilä

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.