Redrama: Laulat kuin soittaisit kitaraa. Tämä on niin siistiä! — Kotkalaisen Roope Palmun esitys Voice of Finland -kilpailussa sai kaikkien tähtivalmentajien tuolit kääntymään, katso video Roopen esityksestä

Seuraavana kilpailussa on vuorossa kaksintaisteluvaihe, jossa valmentajat voivat kaapata kilpailijoita toistensa tiimeistä.

Saku Tiainen

Kotkalaisen Roope Palmun esitys teki vaikutuksen tähtivalmentajiin.
Kotkalaisen Roope Palmun esitys teki vaikutuksen tähtivalmentajiin.

Tänään oli kotkalaisen Roope Palmun vuoro vakuuttaa tähtivalmentajat Voice of Finland -kilpailussa ja sen hän tekikin. Palmun esittämä Sometimes I cry teki valmentajanelikkoon sellaisen vaikutuksen, että he kaikki käänsivät tuolinsa.

— Olin vasta vähän aikaa sitten kuullut kappaleen ensimmäistä kertaa ja se oli sellainen, mistä tykkäsin. Halusin laulaa sen. Se oli siihen hetkeen sopiva biisi. Laulan tavallisesti vähän kaikenlaista musiikkia, kuvailee mies.

Katso Roopen esitys alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hämmentävä pläjäys

Tuomarit innostuivat persoonallisesta esityksestä.

— Tämä oli hämmentävä pläjäys. Siinä oli voimaa ja tykkäsin siitä miten sinä vedit tuon biisin. Se oli inspiroivaa. Minä laittaisin sinut todella tiukkaan grilliin ja minun tiimissäni voisit kasvaa sellaiseksi, millaiseksi sinun pitää tulla, hehkutti Toni Wirtanen.

Olli Lindholm oli hänkin ällistynyt Palmun esityksestä ja kysyi mieheltä:

— Miten esitys meni omasta mielestäsi? Hyvin? Niin minunkin mielestäni!

Suurimman vaikutuksen Palmun ääni ja esitys tekivät Redramaan.

— Tämä on niin hienoa! Se miten vedät bluesia ja laulat, kuin soittaisit kitaraa. Huh huh! Tämä on niin siistiä! Tämän takia meillä on musiikkia!

Anna Puu huomasi Palmun esityksessä miehen sisällä olevan pakon laulaa.

— Laulu oikein puskee läpi sinusta.

Seuraavaksi Palmu oli vaikean tehtävän edessä. Hänen piti päättää, kenen valmentajan tiimiin hän lähtisi. Palmu valitsi Redraman.

— Hän on lähimpänä omaa musatyyliäni ja musiikin asiantuntija.

Kohti kaksintaisteluvaihetta

Palmun tukijoukoissa kisassa oli muun muassa hänen isänsä Mika Palmu.

— Emme tienneet Roopen laulutaidosta mitään, ennen kuin eräänä iltana olimme joukolla laulamassa karaokea ja saimme houkuteltua Roopenkin laulamaan. Silloin ymmärsimme, että sehän osaa laulaa, muisteli isä kyseistä iltaa.

Ensimmäisen kerran Roope Palmu lauloi muiden ihmisten kuullen kolme vuotta sitten. Nyt 25-vuotias mies opiskelee musiikkia Kymen konservatoriossa.

— Nyt tavoitteenani on päästä kisassa niin pitkälle kuin mahdollista. Seuraavana vuorossa on kaksintaisteluvaihe, jossa valmentajilla on mahdollisuus kaapata kilpailijoita toisiltaan. Redramalla on kyllä huippu tiimi. Pitää vain tehdä parhaansa katsoa mihin sillä pääsee, tuumaa mies.