Kotkan Energian uusi toimitusjohtaja uskoo digitalisaatioon ja uuden kehittämiseen — Energia-alan muutoksessa joustavuus on valttia

Uuden toimitusjohtajan valinnassa korostettiin kykyä tulla toimeen henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Raimo Eerola

Kotkan Energian toimitusjohtaja Timo Aaltonen ei omista venettä. Veneilyn hiljaisuus ja rauhallisuus kuitenkin kiehtovat.
Kotkan Energian toimitusjohtaja Timo Aaltonen ei omista venettä. Veneilyn hiljaisuus ja rauhallisuus kuitenkin kiehtovat.

Kotkan Energian tuoreen toimitusjohtajan Timo Aaltosen mukaan yhtiön oleellisimpia tulevaisuuden haasteita on energia-alan muutos. EU-tason haasteita ovat Aaltosen mukaan sähkömarkkinoiden integraatio sekä kaukolämpöverkkojen avaaminen. Hän arvioi, että tulevaisuudessa sähkön hinta tulee heilumaan entistä enemmän.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet