Rikkaat ja rahattomat -tv-sarjaan etsitään jälleen kotkalaista perhettä, joka tulee huomattavan vähällä toimeen

Suositussa sarjassa on ollut kotkalaisedustusta jo ensimmäisellä tuotantokaudella. Nyt sitä haetaan myös ohjelman toiselle kaudelle.

Mustalampi Timo

Rikkaat ja rahattomat -tv-sarjaan etsitään jälleen kotkalaista perhettä, joka tulee huomattavan vähällä toimeen

Tv-sarjaan Rikkaat ja rahattomat etsitään toisen kauden osallistujia. Hakijoita kaivataan jälleen myös Kotkasta, josta on mukana edustusta jo sarjan ensimmäisellä kaudella.

Ohjelmaa Nelonen Medialle tuottavan Aito Media -tuotantoyhtiön tuotantokoordinaattori Elvi Sinilaakso on jalkautunut etsintätyössään suosittuun Puskaradio Kotka -Facebook-ryhmään, jossa hän etsii julkaisullaan uusia osallistujia sarjaan. Jäseniä ryhmässä on yksitoista tuhatta.

– Mikäli sinulla on lapsia, asutte Kotkan lähistöllä ja koette tulevanne toimeen huomattavan pienellä viikkobudjetilla, laita rohkeasti sähköpostia, Sinilaakso kirjoittaa päivityksessään Puskaradio-ryhmässä.

Hakemukseen pyydetään myös tietoja sarjaan hakevan perheen harrastuksista, töistä sekä asunnosta.

Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kaksi eri varallisuusluokkia edustavaa perhettä vaihtavat osia viikoksi. Perheet saavat käyttöönsä toistensa viikottaisen kulubudjetin.

Sarjan ensimmäisen kauden jaksot ovat maksutta katsottavissa Nelonen Median Ruutu-palvelussa. Ensimmäinen kausi on esitetty Nelosella tämän kevään aikana.

Uusimmat uutiset