Tällä viikolla Heinsuon jäteasema on auki myös viikonloppuna — Puu- ja haravointijätteet voi viedä asemalle ilmaiseksi

Katja Juurikko

Puu- ja haravointijätteet voi tällä viikolla viedä ilmaiseksi Heinsuon jäteasemalle viikonloppunakin.

Heinsuon jäteasema on tällä viikolla avoinna myös viikonloppuna. Portit ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 9—15.

Jäteasemalla kannattaa piipahtaa, sillä puujätteet ja haravointijätteet otetaan silloin maksutta vastaan. Normaalisti puujätteen hinta on kuusi euroa kuutiometriltä ja haravointijätteen kahdeksan euroa kuutiometriltä.

Muita jätteitä vastaanotetaan Heinsuolla normaalin, voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Esimerkiksi kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet ja metalliromu otetaan vastaan maksutta, kuten aina muulloinkin. Tarkemmat tiedot hinnoista ja lajittelusta saa osoitteesta www.kymenlaaksonjate.fi.

Lauantaina jäteasemalla on myös Kymenlaakson Jäte Oy:n neuvontapiste, josta voi kysyä lajitteluvinkkejä tai tarjoushintaista jäteastiaa kotipihaan.

Heinsuon jäteasema palvelee osoitteessa Heinsuontie 136.

Heinsuon jäteaseman
normaalit aukioloajat ovat
ma 10–19.30
ti-to 8–15.30
pe 8–17

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet