Pakettiauto suistui tieltä 15 Kotkassa – Perässä ajaneen rekan perävaunu osui pakettiautoon: Ei henkilövahinkoja

Useita autoja on ajanut ulos tieltä Kotkassa maanantaipäivän aikana.

kai skyttä

Pakettiauto suistui tieltä 15 Kotkassa – Perässä ajaneen rekan perävaunu osui pakettiautoon: Ei henkilövahinkoja

Kotkassa on sattunut useita pieniä liikenneonnettomuuksia tieltä suistumisen takia maanantaina. Henkilöautot ottivat osumia Seiskatiellä, ja auto törmäili kaiteisiin Jumalniemen kohdalla.

Tiellä 15 tapahtui iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena puoliperävaunurekka ja pakettiauto. Onnettomuus tapahtui Rantahaan ja Ylänummen välillä.

Poliisin tilannekeskuksen mukaan pakettiauto oli ensin suistunut tieltä ulos. Onnettomuuspaikalla liikenne oli kulkenut hitaasti ulosajon seurauksena. Perään oli ajanut rekka, jonka perävaunun kylki oli osunut pakettiautoon.

Tilannekeskuksen mukaan henkilövahingoilta vältyttiin. Onnettomuudessa oli osallisena rekan ja pakettiauton kuljettajat, jotka ensihoitoyksikkö tarkisti onnettomuuspaikalla.

Ajoneuvot kärsivät onnettomuudessa vaurioita.

Tilannekeskuksen mukaan ajokeli oli tieosuudella huono.

Kymenlaakson pelastuslaitos ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 16.33.

Ulosajo Helilän sillan kohdalla

Illalla kello 19 aikaan henkilöauto ajoi ulos tieltä Helilän sillan kohdalla. Päivystävä palomestari Toni Kuoppamäki Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo, että palokunta ohjasi liikennettä ja hinausauto kiskoi auton ojasta.

Vakavia henkilövahinkoja ei sattunut.

Pelastuslaitos toivoo malttia liikenteeseen ja muistuttaa, että liukkauden sekä lumisateen takia kannattaa ajella varovaisesti.

Uutista päivitetty 11.1. kello 19: Onnettomuudessa ei ollut osallisena henkilöautoa, kuten uutisessa aiemmin kerrottiin. Lisätty poliisin tilannekeskukselta saadut tiedot muun muassa siitä, että onnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja.

Päivitetty kello 21.18: lisätty tiedot useista päivän onnettomuuksista sekä ulosajo Helilän sillan luona.