Kotkan kalamarkkinat alkavat lauantaina

Kotkan kalamarkkinat pidetään tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina. Myyntiaika on molempina päivinä kello 10–16.

Tällä kertaa teemakalana on itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Suomen kansalliskala ahven. Ahvenen käsittelyyn opastaa Kari Börje Nyberg.

Markkinoiden avauspuheen lauantaina kello 12 pitää kotkalainen kaupunginvaltuutettu ja kalatalousyrittäjä Marika Kirjavainen.

Lauantaina kello 9 lähdetään kahden tunnin mittaiselle rysäretkelle, jolla oppaana toimii Etelä-Suomen Merikalastajain Liiton toiminnanjohtaja Teemu Tast. Retken hinta on 15 euroa ja retki toteutetaan Meriset Auvisen Vikla-aluksella. Lähtöpaikkana on Sapokka.

Kalamarkkinoiden aikana kisataan lauantaina klo 12 alkava kalamaraton, jossa tavoitteena on saada 24 tunnin aikana Kotkan alueelta mahdollisimman monta kalalajia vapavälineillä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.