Omaiset tutustuvat Reserviupseerikouluun ja Haminaan

Reserviupseerikurssin 250 omaistenpäivät järjestetään Haminassa 20.—21. toukokuuta. Omaistenpäivän tarkoituksena on esitellä omaisille Reserviupseerikoulun ja -kurssin koulutuksen järjestelyjä, koulutusolosuhteita ja varuskuntaa ja sen ympäristöä.

Päivän aikana omaisilla on mahdollisuus tutustua kurssin yksiköihin, Reserviupseerikoulun historialliseen päärakennukseen ja Maneesiin, RUK-museoon, Haminan kaupungin museoihin, sotilaskotiin, muonituskeskukseen, varuskuntakerhoon ja Haminan kaupungin nähtävyyksiin.

Lauantaina 20. toukokuuta omaistenpäivään osallistuvat tiedustelukomppanian, tulipatterin ja pioneerikomppanian upseerioppilaiden omaiset. Sunnuntaina 21. toukokuuta omaistenpäivään osallistuvat kärkikomppanian ja esikunta- ja viestikomppanian upseerioppilaiden omaiset.

Omaistenpäivän ohjelma

klo 10 alkaen Omaisten saapuminen Haminaan

klo 11-11.30 Reserviupseerikoulutuksen esittely Maneesissa

klo 11.30 alkaen Omaisten ja upseerioppilaiden tapaaminen ja tutustuminen upseerioppilaan yksikköön

klo 12.30 alkaen Mahdollisuus lounasruokailuun varuskuntaravintolassa tai omalla kustannuksella Haminan ravitsemusliikkeissä

klo 13.15 alkaen Tutustuminen varuskuntaan ja Haminaan upseerioppilaiden johdolla

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.