Rannikkorastit sopivat kaikille

Kai Skyttä

Suunnistustaitojaan voi testata Karhuvuoressa keskiviikkona.

Rannikkorastit on Kotka ja Pyhtään alueilla toteutettava 29 kuntosuunnistustapahtumaa käsittävä kokonaisuus. Seuraava rannikkorastisuunnistus pidetään Karhuvuoressa tiistai-iltana. Tiistain Kymen Sanomissa luki virheellisesti, että Karhuvuoren suunnistus on keskiviikkona.

Rannikkorastit sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin suunnistajille. Jokaisessa tapahtumassa on viisi eri tasoista rataa 2 kilometrin helposta 7 kilometrin vaativaan rataan.

Rannikkorasteilla voi suunnistaa kelloa vastaan tai ilman aikaa. Jokaisessa tapahtumassa on tulospalvelu. Tulokset rastiväliaikoineen ovat luettavissa maalintulon jälkeen Rannikkorastien nettisivuilta. Lisäksi oman reitin voi piirtää tai tallentaa gps-muodossa Rannikkorastien Reittihärveliin ja vertailla sitä samaa rataa suunnistaneiden reittiin.

Kuntosuunnistusmaksu on 6 euroa/tapahtuma. Alle 20-vuotiaat ja heitä ohjaamaan lähtevät aikuiset pääsevät ilmaiseksi. Järjestävä seura Kymin Suunnistajat

Rannikkorastit Karhuvuoressa 8. elokuuta kello 17—20. Lisätietoja

Rannikkorastien nettisivuilta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.