Kotkan Gigantti avautuu uudessa osoitteessa torstaina aamukahdeksalta – Avajaishulinaa on torstaista lauantaihin, lauantaina tarjotaan possoja

Uudessa Gigantissa voi kävellä vapaasti ristiin rastiin, sillä tilat ovat aiempaa avoimemmat.

Niina Villman

Uudessa myymälässä on myös palvelukeskus, jossa yhdellä tiskillä on varasto-, nouto-, asennus- ja kassapalvelut.
Uudessa myymälässä on myös palvelukeskus, jossa yhdellä tiskillä on varasto-, nouto-, asennus- ja kassapalvelut.

Kodinkone- ja elektroniikkaketju Gigantti muutti Kotkan Jumalniemessä uusiin tiloihin. Uusi osoite on Jumalniementie 4, lähellä Puuiloa ja K-Citymarketia. Uuden myymälän avajaisia vietetään torstaina 13.2. aamukahdeksalta.

– Meille on tulossa harvinaisen hienot avajaiset, joihin odotamme roppakaupalla kymenlaaksolaisia, kertoo Kotkan Gigantin tavaratalopäällikkö Tomi Järvinen.

Avajaistarjouksia ja avajaishulinaa on torstaista lauantaihin asti. Torstaista alkaen ensimmäiset sata asiakasta saavat ostostensa yhteydessä kassalta arpalipun. Joka neljännessä arvassa on voitto.

Perjantaina arpajaisten pääpalkinnot jakaa kotkalainen lauluntekijä Ile Vainio.

Lauantaina 15.2. kello 9–16 on tarjolla on kuumaa mehua ja possoja.

Uuden Gigantin tila on avoin

Uudessa Gigantissa pinta-ala, työntekijämäärä ja aukioloajat ovat samat kuin vanhassakin myymälässä. Liiketilan pohja on sen sijaan entistä avoimempi.

– Siellä voi kävellä vapaasti ristiin rastiin tai suunnata vaikkapa suoraan kassoille kiertämättä ensin koko myymälää, sanoo Järvinen.

Uutta on myös alue, jossa voi kokeilla pelitietokoneita ja konsoleita. Myymälässä on myös keittiösuunnittelupalveluja.

Myymälässä on myös palvelukeskus, jossa yhdellä tiskillä on varasto-, nouto-, asennus- ja kassapalvelut.

Muokattu 12.2. kello 11.52. Tarkennettu, että arpojen jakaminen alkaa torstaina 13.2. Ile Vainio jakaa perjantaina 14.2. arpajaisten pääpalkinnot. Kuumaa mehua ja possoja on tarjolla lauantaina 15.2. kello 9–16, ei siis vielä torstaina. Otsikkoon tarkennettu, että possoja on tarjolla nimenomaan lauantaina.