RP Group ja Timber Box oy yhdistävät voimansa Haminan—Kotkan satamassa

Mekaanista metsäteollisuutta Haminan—Kotkan satamassa yhteistyössä palvelleet huolintayritys Timber Box Oy ja logistiikkayritys RP Group yhdistävät voimansa ja palvelevat asiakkaitaan tulevaisuudessa nimellä RP Timber Oy.

Muutoksen keskeinen tarkoitus on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä suoraviivaistamalla toimintatapoja ja poistamalla päällekkäisyyksiä. Yhteistyö jatkuu entistä tehokkaampana.

— Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen järjestelyyn, tämä antaa meille aivan uudet mahdollisuudet kehittää satamalogistiikkaa, toteavat RP Groupin toimitusjohtaja Petri Lempiäinen ja Timber Box Oy:n toimitusjohtaja Jan van den Wildenberg.

— Yhdistymisen tuoma taloudellinen vakaus takaa oikea-aikaiset investoinnit, joilla varmistetaan kasvu. Tämä on vahva viesti asiakkaille, jotka odottavat meiltä innovatiivista ja tehokasta palvelua.

Uusi yhtiö kuuluu RP konserniin ja sen osake-enemmistö on konsernin emoyhtiöllä RP Logistics Oy:llä.

Faktoja yhdistyneistä yrityksistä

RP Group on tarjonnut logistiikkapalveluja Haminan—Kotkan sataman alueella vuodesta 1987. RP Group on pääomistaja rautatieyhtiö Fenniarailissa.

Timber Box Oy on vuonna 2014 Haminassa toimintansa aloittanut yksityishenkilöiden omistama huolintayritys.

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.