KSS Energia ostaa Kotkassa toimivan energiatoimialan myynti- ja palveluyhtiön Karhu Voiman

Karhu Voiman liikevaihto viime vuonna oli 6,6 miljoonaa euroa.

Arkisto

Karhu Voima on huhtikuun alusta lukien KSS Energian tytäryhtiö.
Karhu Voima on huhtikuun alusta lukien KSS Energian tytäryhtiö.

KSS Energia ostaa Karhu Voima oy:n osakkeet Haminan Energialta ja Kotkan Energialta. Karhu Voima jatkaa KSS Energian tytäryhtiönä huhtikuun alusta alkaen.

Karhu Voima on neljä vuotta sitten perustettu energiatoimialan myynti- ja palveluyhtiö, jolla on yli 7 500 asiakasta Etelä-Kymenlaaksossa ja muualla Suomessa. Yritys työllistää 10 energia-alan ammattilaista. Yrityksen toimipiste on Kotkassa.

Yrityskaupan jälkeen Karhu Voiman asiakassopimukset jatkuvat entisellään.

Alueellinen yhteistyö laajenee

Karhu Voiman liikevaihto viime vuonna oli 6,6 miljoonaa euroa. Karhu Voiman sähkön myynnin arvellaan kasvavan tänä vuonna yli 200 gigawattituntiin, KSS Energian tiistaina julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

Yhtiön palveluliiketoimintaan kuuluvat sähkökaupan lisäksi Kotkan Energian ja Haminan Energian asiakaspalvelu ja laskutus.

KSS Energian mukaan sen päämääränä on kehittää uuden tytäryhtiön liiketoimintaa osana konsernin energiakauppaliiketoimintaa.

Yrityskaupan myötä aloitetaan keskustelut alueellisen yhteistyön laajentamisesta KSS Energian, Karhu Voiman, Haminan Energian ja Kotkan Energian välillä.