Kotkan kaupunginjohtajahaun seuraava vaihe: maanantaina valitaan soveltuvuuskokeisiin pääsevät

Tarja Särkkä

Kotkan kaupunginhallitus käsittelee kaupunginjohtajan valintaa seuraavan kerran maanantaina.

Kotkan uuden kaupunginjohtajan valintaprosessi etenee maanantaina. Kotkan kaupunginhallitus valitsee silloin noin kolme henkilöä soveltuvuustesteihin.

Tähän mennessä hakijajoukko on pienentynyt seitsemään hakijaan, jotka on haastateltu. Mukana ovat Kotkan kulttuurijohtaja Antti Karjalainen, Raision kaupunginjohtaja Ari Korhonen, Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson, Kotkan kehitysjohtaja Terhi Lindholm, Jämsän kaupunginjohtaja Ilkka Salminen, Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Esa Sirviö sekä Iitin kunnanjohtaja Riku Rönnholm.

Kotkalaiset pääsevät esittämään jatkoon päässeille kandidaateille kysymyksiä perjantaina kauppakeskus Pasaatissa kello 16—17. Kysymyksiä voi lähettää kaupungin viestintäosastolle osoitteeseen viestinta@kotka.fi. Myös tilaisuuden aikana on mahdollisuus kysyä.

Kotkan kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan ylimääräisessä kokouksessaan 21. marraskuuta. Kaupunginjohtaja aloittaa työnsä vuonna 2018.

Tiina Katajisto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.