Satamakatu on suljettu yksityisliikenteeltä Meripäivien ajan — liikenteenohjaajat kaitsevat harhautuneita

Kotkan Satamakadulla liikenne on tänään osittain ruuhkautunut sataman suuntaan mentäessä. Katu on Meripäivien ja TSR:n takia suljettu yksityisliikenteeltä.

— Kuljettajien kannattaa tarkoin seurata liikennemerkkejä ja yleistä ohjeistusta vaikkapa meripäivien nettisivuilta, opastaa komisario Ilari van der Steen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta Kotkasta.

Paikalla, josta katu on katkaistu, on liikenteenohjaajia Local Crew OY:n puolesta, jotka ohjaavat liikennettä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Invapysäköintipaikat sijaitsevat Satamakadulla välillä Ruotsinsalmenkatu—Laivurinkatu. Satamakatu on suljettu muulta yksityisliikenteeltä, mutta Inva -tunnusta näyttämällä saa ajaa pysäköintiruutuun, jos niitä on vapaana.

Kotkan Meripäivien sivuilta löytyy lisää tietoa liikennejärjestelyistä ja pysäköintipaikoista.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.