Kotkan Keskuskoulu täyttää 90 vuotta – Marraskuussa järjestetään kaksiosaiset juhlat

Kummassakin juhlassa on samanlainen ohjelma. Kumpaankin juhlaan mahtuu oppilaiden ja henkilökunnan lisäksi noin 40 vierasta.

Kimmo Seppälä

Juhlien välissä on mahdollisuus tutustua Keskuskouluun ja oppilaiden yhteistyössä opettajien kanssa rakentamiin näyttelypisteisiin.
Juhlien välissä on mahdollisuus tutustua Keskuskouluun ja oppilaiden yhteistyössä opettajien kanssa rakentamiin näyttelypisteisiin.

Monen kotkalaisen kouluhistoriaan kuuluva Kotkan Keskuskoulu täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Koulussa on näiden vuosien aikana suorittanut oppivelvollisuuttaan reilusti yli 10 000 kotkalaista lasta.

Keskuskoulu juhlii merkkivuottaan torstaina 28. marraskuuta.

Koska koulun juhlasali on pieni, joudutaan juhla järjestämään kahdessa osassa. Kumpaankin juhlaan mahtuu oppilaiden ja henkilökunnan lisäksi noin 40 vierasta.

Juhliin toivotaan vieraaksi vanhoja oppilaita ja henkilökuntaa

Koulu toivoo saavansa vieraaksi juhliin vanhoja keskuskoulun oppilaita ja henkilökuntaa. Jotta kaikille vieraille saataisiin varattua istumapaikat, pyydetään osallistujia ilmoittautumaan sähköpostilla tai puhelimitse joko klo 10 tai klo 13 alkavaan juhlaan.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen anu.tiilikainen@kotka.fi tai puhelimitse 0400 420 982.

Ensimmäinen juhla pidetään klo 10–11 ja toinen juhla klo 13–14. Molempien juhlien ohjelma on sama.

Juhlien välissä on mahdollisuus tutustua Keskuskouluun ja oppilaiden yhteistyössä opettajien kanssa rakentamiin näyttelypisteisiin. Kotitalousluokassa on myös tarjolla oppilaiden ja kotitalousopettajien yhdessä valmistamat juhlakahvit.