Ensimmäinen kansankeittiö houkutteli ruokailijoita yhteisöllisyydellään Kotkassa

Kimmo Seppälä

Jaana Vanhala, Myrna Mannersuo ja Sonja Heiskanen valmistivat Greipin keittiössä vegaanista spagetti bolognesea.
Jaana Vanhala, Myrna Mannersuo ja Sonja Heiskanen valmistivat Greipin keittiössä vegaanista spagetti bolognesea.

Kulttuuritalo Greipissä Kotkassa järjestettiin tänään ensimmäinen kansankeittiötapahtuma. Ensimmäistä kaikille avointa ruokailua olivat järjestämässä Kohtuus Kymenlaaksossa, Animalia ry:n Kotkan alueosasto, Kotkan Pyöräpaja ja muutamat yksityishenkilöt.

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet