MTV:n rikossarja sijoittuu satamakaupunkiin - "Kotka on sarjassa merkittävässä roolissa"

MTV:n uusi Aallonmurtaja-draamasarja kuvataan Kotkassa.

Kymmenosaisen rikossarjan pääosissa ovat Maria Ylipää ja Turkka Mastomäki. Kotkaan sijoittuvan tarinan keskiössä on perhe, joka saa elantonsa ammattirikollisuudesta.

Ylipään ja Mastomäen esittämät Tuula ja Upi ovat rikosliigan johtajapariskunta, joka pyörittää salakuljetusliigaa korruptoituneiden poliisien ja satamatyöntekijöiden avulla.

Aallonmurtajan ohjaa Mika Kurvinen, joka on myös sarjan toinen käsikirjoittaja. Pääkäsikirjoittajana toimii Miira Karhula. MTV:lle sarjan tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

— Kotka on sarjassa merkittävässä roolissa. Kaakon elokuvakomissio on ollut meille suurena apuna, tuottaja Essi Tuukkanen kertoo.

Ensimmäiset kuvaukset tehtiin Kotkassa syys—lokakuussa. Kuvauksia jatketaan loppuvuonna. TV-sarjan esitystiedoista kerrotaan myöhemmin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet