SuosittelemmePäihdekuntoutus voi pelastaa huumeriippuvaisen - Lue kotkalaislähtöisen Roopen tarina

Facebook nostaa kaveripäivitykset etusijalle

Päivitysrajoitukset rankaisevat muun muassa yrityksiä, yhdistyksiä ja seuroja.

Kimmo Seppälä

Kampaamoyrittäjä Nita Kortelaiselle Facebook on ollut tärkeä markkinoinnin ja yhteydenpidon väline. Hänen asiakkaansa Jonna Tatti kertoo myös käyttävänsä usein Facebookia.

Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin mukaan yhtiö mullistaa palvelunsa uutisvirtaa lähiviikkoina. Se ryhtyy näyttämään palvelunsa yli kahdelle miljardille käyttäjälle enemmän esimerkiksi sukulaisten ja ystävien päivityksiä ja jättää vähemmälle ammattimaisten julkaisijoiden päivitykset. Syynä on palaute, jonka mukaan julkinen sisältö on syrjäyttämässä henkilökohtaiset tuokiokuvat.
Näkyvyyden rajoituksia on tulossa muun muassa yrityksille, yhdistyksille ja seuroille. Tarkkoja vaikutuksia on kuitenkin hankala tässä vaiheessa ennustaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet