Miesjoukko hakkasi vastaan kävelleen nuoren miehen tajuttomaksi Kotkassa Museokadulla — Illalla ja yöllä myös muita väkivallantekoja

Nuori mies virkosi ambulanssissa. Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Harri Teitto

Poliisilla oli jälleen kiireinen yö Kotkassa. Lauantaina illalla sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi joutui puuttumaan useisiin väkivaltapauksiin. Arkisto.
Poliisilla oli jälleen kiireinen yö Kotkassa. Lauantaina illalla sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi joutui puuttumaan useisiin väkivaltapauksiin. Arkisto.

Nuori mies joutui äkillisen väkivallanteon kohteeksi sunnuntaina keskellä yötä Museokadulla Kotkassa. 

Nuori mies oli kävelemässä kahden ystävänsä kanssa kevyen liikenteen väylällä, kun vastaan kävellyt neljän tai viiden miehen suuruinen joukko hyökkäsi yllättäen nuorukaisen kimppuun. 

Miehet pahoinpitelivät uhrinsa tajuttomaksi. Paikalle soitettiin ambulanssi. Pahoinpidelty mies virkosi nopeasti ja hänet päästettiin jatkamaan matkaansa, kun ambulanssissa oli tehty tarvittavat hoitotoimenpiteet.

Poliisi ei ole tavoittanut epäiltyjä etsinnöistä huolimatta. 

Poliisi toivoo tapahtumaan liittyviä havaintoja sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi, tai puhelimitse numeroon 0295 414 500 ( ma-pe klo 8-16.15 ).

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä pahoinpitelynä. 

Miestä viilleltiin terävällä esineellä kerrostaloasunnossa

Lauantaina illalla Kotkan keskustassa Keskuskadulla tapahtui väkivallanteko. Vuonna 1997 syntynyt mies pahoinpiteli vuonna 1978 syntynyttä miestä. Hätäkeskus sai ilmoituksen tapahtuneesta hieman ennen iltayhdeksää.

Poliisin mukaan uhria on pahoinpidelty terävällä esineellä haavoja aiheuttaen. Myös tätä tekoa tutkitaan törkenä pahoinpitelynä. 

Vallikadulla pahoinpideltiin miestä ja naista

Yksityisasunnossa Vallikadulla pahoinpideltiin kahta ihmistä. Epäilty on vuonna 1993 syntynyt mieshenkilö, jonka uhreiksi joutuivat vuonna 1997 syntynyt mies ja vuonna 1982 syntynyt nainen.  

Kaksi naista ja mies riitelivät kadulla —Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä

Sunnuntaina hieman ennen kello yhtä yöllä poliisipartio huomasi, että Kirkkokadulla Kotkassa on menossa railakkaampi välienselvittely.

1980-luvulla syntyneet kaksi naista ja mies nahistelivat. Poliisi joutui erottamaan osapuolet toisistaan. 

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Luetuimmat