Vastaantulevien kaistalle ajautunut ajoi ylinopeutta – Salmenvirrantiellä Haminassa viisi loukkaantunutta kahden auton nokkakolarissa

Loukkaantuneista yhden vammat olivat vakavia ja neljän muun lievempiä.

Teemu Honkasalo

Onnettomuudessa kaksi henkilöautoa törmäsi tuntemattomasta syystä toisiinsa.
Onnettomuudessa kaksi henkilöautoa törmäsi tuntemattomasta syystä toisiinsa.

Viisi ihmistä on loukkaantunut tieliikenneonnettomuudessa Haminassa myöhään tiistaina illalla. Pirkantien suunnasta Salmenvirrantietä pitkin kulkenut henkilöauto ajautui kaarteessa vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastaan tulleeseen autoon.

Poliisin mukaan vastaantulevien kaistalle ajanut kuljettaja ajoi ylinopeutta. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei epäillä olleen osuutta asiaan.

Loukkaantuneista yhden vammat olivat vakavia ja neljän muun lievempiä. Kaikki loukkaantuneet kuljetettiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Ajoneuvot vaurioituivat korjauskelvottomiksi.

Hätäkeskus sai tiedon onnettomuudesta illalla kello 22.22. Pelastustoimintaan osallistui yhteensä noin 15 henkilöä, kaksi pelastusyksikköä ja kolme ambulanssia. Liikenne tapahtumapaikalla oli kokonaan poikki, mutta tilanne palautui normaaliksi ennen puoltayötä.

Muokattu 6.6. kello 7.38: Lisätietoja täydennetty.

Muokattu 6.6. kello 10.40: Lisätietoja täydennetty.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet