Viini- ja olutmessuilla Kotkassa rohkeitakin valintoja esillä

Kimmo Seppälä

Hovimestari Heikki Hytönen odottaa viinimessuilla maisteltavien viinien ja lakritsin yhdistelmiä mielenkiinnolla.
Hovimestari Heikki Hytönen odottaa viinimessuilla maisteltavien viinien ja lakritsin yhdistelmiä mielenkiinnolla.

Ravintola Vausti järjestää Kotkan toiset viini- ja olutmessut perjantaina ja lauantaina.

Edelliset viini- ja olutmessut olivat lokakuun alkupäivinä, jolloin esillä oli lähinnä joulun ajan viinejä.

– Nyt tähdätään enemmänkin kesään ja grilli- ja kalaruokien sekä salaattien kanssa sopiviin viineihin, kertoo liikeideapäällikkö Heikki Hytönen.

Hytösen mukaan myös kattaus on aiempaa laajempi.

– Nyt esillä on rohkeampia viinivalintoja. Ja uusista erikoisemmista viinimaista kuten Portugalista, Kreikasta ja Bulgariasta. Ne ovat hyviä viinimaita, mutta useille kuluttajille vieraita, sanoo Hytönen.

– Vausti uskaltaa myös omalla brändillään puhua jokaisesta esiteltävästä tuotteesta, lupaa Hytönen. – Idea viinimessuista muhi jo pitkään. Kun syksyinen palaute oli mahtavaa, seuraavat messut päätettiin järjestää nyt keväällä, kertoo Hytönen.

|TIMO SUURNÄKKI

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.