KaVe sai yhden pisteen heikosta alusta huolimatta — nuorten maajoukkueen Matias Sosunoff pelasi hyvin kasvattajaseuraansa vastaan

Karhulan Veikot nousi kahden hävityn erän jälkeen voittokamppailuun lentopallon 1-sarjan ottelussa Kuortanetta vastaan.

Loppuun asti kiri ei riittänyt, mutta KaVe sai yhden sarjapisteen, koska ottelu venyi viidenteen erään. Kuortane kuittasi kaksi pistettä 3—2 (25—23, 25—17, 20—25, 23—25, 15—11) -voitolla.

— Kahden ensimmäisen erän aikana ei oikein löytynyt toimivaa kuusikkoa. Sitten löysimme oikeat miehet kentälle. Hyvä, että saimme edes pisteen, pelaaja-valmentaja Matti Palonen sanoi.

Neljäs erä oli vielä tasan 22—22, mutta KaVe onnistui kääntämään sen itselleen. Ratkaiseva viides erä alkoi kehnosti: Kuortane heilahti jo 11—2-johtoon.

— Saimme vähän kaunisteltua lukemia, mutta etumatkaa oli liikaa.

— Keskihyökkäys oli tänään kohdallaan. Jokainen äijä keskellä hyökkäsi yli 60 prosentin teholla. Kun (Ducks-laina) Juho Kaunisto siirrettiin hakkurin paikalle, saimme häneltä hyviä tehoja.

Lauantaina KaVe voitti Nurmon Jymyn 3—0. Palosen mukaan kahden pelin putki ei tuntunut väsymyksenä.

Kuortaneen joukkue on nuorten maajoukkue, jossa pelaa muun muassa KaVe-kasvatti Matias Sosunoff.

— Ihan ok porukka, sitä mitä odotimmekin. He eivät kauheasti tehneet virheitä, Palonen luonnehti vastustajaa.

— Lähdimme painostamaan Matiasta syötöillä, mutta hän nosti niitä sen verran hyvin, että piti vaihtaa kohdetta. Hyvä peli Matiakselta, ei tarvinnut hävetä, Palonen kehui nuorta yleispelaajaa, joka harjoitteli kesällä KaVen kanssa.

KaVe pelaa seuraavan kerran kahden viikon päästä sunnuntaina. Silloin on kotiottelun vuoro. Sarjanelonen KaVe saa vastaansa tällä hetkellä kuudentena olevan tamperelaisen Aitolahden Riennon.

Antti Kaarto

Antti Kaarto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.