Poliisi nappasi kaksi nuorta rattijuoppoa Kotkassa — Ajelivat kännissä ja ilman korttia

Rattijuopot ovat syntyneet vuosina 1996 ja 2000.

Marita Waenerberg

Poliisi on saanut kiinni kaksi nuorta, kortitonta rattijuoppoa Kotkassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Rattijuopot ovat syntyneet vuosina 1996 ja 2000.

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että poliisipartio havaitsi lauantai-iltana kello 23.50 aikaan henkilöauton ajelevan Merikeskus Vellamon parkkipaikalla.

Partio meni paikalle ja puhallutti ajoneuvon kuljettajan. Kuljettaja puhalsi alkometriin 0,8 promillea. Kuljettajalla ei ollut henkilöautolle vaadittavaa ajo-oikeutta.

Poliisi epäilee vuonna 2000 syntynyttä kotkalaista mieskuljettajaa rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyydissä oli ajoneuvon samanikäinen miespuolinen haltija, jota epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle sekä ajokorttirikkomuksesta.

Sunnuntaiaamuna kello 5.50 aikaa poliisipartio pysäytti Seiskatiellä Amiraalin kohdilla henkilöauton. Ajoneuvon haminalaiselle mieskuljettajalle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,06 promillea.

Vuonna 1996 syntyneellä kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.