Haminalaislähtöinen Kevin Koho on Big Brotherin finaalissa — Voittaja selviää tänään

Ohjelman kotisivuilla Kevin Koho kertoo, että BB-talosta lähteminen tuntuu absurdilta. Iltalehden leijonat ja lampaat -luokituksessa Koho sai kaksi leijonaa.

Raimo Eerola

Haminalaislähtöinen Kevin Koho on Big Brother -finalistien joukossa.
Haminalaislähtöinen Kevin Koho on Big Brother -finalistien joukossa.

Haminalaislähtöinen Kevin Koho on yksi Big Brother Suomi -realityohjelman tämänvuotisista finalisteista. Talossa on jäljellä viisi asukasta, ja voittaja valitaan heidän joukostaan tänään sunnuntaina. Suora lähetys alkaa Neloselta yhdeksältä illalla.

Big Brotherin kotisivuilla kerrotaan, kuinka finaaliviisikko eli Kevin, Anu, Helmeri Kimmo ja Kristian olivat menneet nukkumaan viimeistä kertaa yhdessä. Talosta lähteminen ja tuleva finaali puhututti heitä ennen nukkumaanmenoa.

— Ihan absurdia lähteä täältä, kerrotaan Kevin Kohon sanoneen.

Koho on ollut pidetty kilpailija

Big Brother Suomi on suomalainen versio alankomaalaisesta Big Brother -tositelevisioformaatista. Tämänkertainen kausi alkoi syyskuun ensimmäisenä päivänä. Big Brother -talo, jossa kilpailijat ovat viettäneet aikaa muusta maailmasta eristettyinä, rakennettiin Redi-kauppakeskuksen yhteyteen Helsingin Kalasatamaan.

Iltalehti kertoo sivuillaan, että Kevin Kohon myönteinen olemus on miellyttänyt niin talon asukkaita kuin katsojia. Iltalehdellä on tapana jakaa kilpailijoille lampaita ja leijonia. Kevin Koho saa lehdeltä kaksi leijonaa.

Kymen Sanomat haastatteli Kevin Kohoa tämän vuoden kesäkuussa. Haastattelussa Koho kertoi homoudestaan, kokemastaan koulukiusaamisesta ja osallistumisestaan Mr Gay Finland -kilpailuun. Lue haastattelu täältä.