K-Supermarket Kanuunan kauppias Ville Meroselle Haminan Työllistäjäyritys-palkinto

Perustelujen mukaan Kanuuna on merkittävä työllistäjä Haminassa.

Kesko

K-supermarket Kanuunan kauppias Ville Meronen on saanut Haminan kaupungin vuoden 2018 Työllistäjäyritys-palkinnon.
K-supermarket Kanuunan kauppias Ville Meronen on saanut Haminan kaupungin vuoden 2018 Työllistäjäyritys-palkinnon.

K-Supermarket Kanuunan kauppias Ville Meronen on saanut vuoden 2018 Haminan kaupungin Työllistäjäyritys -palkinnon. Haminan kaupunginhallituksen myöntämästä tunnustuksesta kertova kunniakirja luovutettiin Meroselle tiistaina Haminan kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Kaupunginhallitus perustelee palkinnon myöntämistä Meroselle sillä, että hän on merkittävä työllistäjä Haminassa. Merosen K-Supermarket Kanuuna on perustelujen mukaan työllistänyt hyvin paikallisia nuoria ja osatyökykyisiä. Yritys on myös panostanut henkilöstön ammattitaitoa lisäävään koulutukseen. Perusteluissa todetaan lisäksi, että Meronen toimii positiivisella asenteella ja aktiivisesti myös Haminan Yrittäjissä.

Haminan kaupunki on jakanut Työllistäjäyritys -palkinnon vuodesta 2015 alkaen. Palkinnolla kannustetaan haminalaisia ja Haminassa toimivia yrityksiä vastuulliseen, kestävään työllistämiseen. Palkinnolla halutaan palkitsemissäännön mukaan myös nostaa esiin erityisesti paikallisten yritysten rooli työllistymisen hoidossa.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut