Starboxin bloggaajien vinkit alkuviikkoon: pekonisalaatti ruiskrutongeilla, munakoisoja viiksivalluille ja valkoinen pizza

Starbox

Starboxin bloggaajilta löytyy jälleen ruokavinkkejä alkuviikkoon. Herkuttelijat-ruokablogin Hertta Puumalainen antaa ohjeen salaattiin, joka sisältää rouskuvia ja raikkaita ainesosia.

Pekonisalaatti rouskuvilla ruiskrutongeilla sopii lounaaksi, iltapalaksi ja jopa juhlatarjoiluun.

Ulkomaalaisen ulinoita ja pulinoita -blogin Marika Broas, joka asuu Italiassa, neuvoo miehensä Alessandron reseptin ruokaan nimeltä munakoisoja viiksivalluille eli melanzane da leccarsi i baffi.

Italialaisteemaa voi jatkaa vaikka Kakkupuoti Hurmaavan kirjoittajan Marin pizzalla. Se on Pizza Bianca eli valkoinen pizza, jossa tomaattikastike on korvattu ranskankermalla.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.