Kotka sai lisävoimia sisäilmaongelmien selvittelyyn — Sisäilma-asiantuntija Risto Karnaattu keskittyy julkisiin kiinteistöihin yhdessä sisäilmaryhmän kanssa

Kotkan kaupunki pyrkii ratkomaan julkisten kiinteistöjensä sisäilmaongelmia entistä keskitetymmin. Lisäavuksi on saatu uusi sisäilma-asiantuntijan määräaikainen vakanssi.

Krista Kierikka

Sisäilma-asiantuntija Risto Karnaattu hakee ratkaisuja Kotkan kaupungin julkisten kiinteistöjen sisäilmaongelmiin yhdessä kaupungin sisäilmaryhmän kanssa.

Sisäilma-asiantuntija Risto Karnaattu on aloittanut uudessa tehtävässään maaliskuun alussa Kotkan toimitilahallinnossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt terveystarkastajana Kotkan kaupungin ympäristöterveydenhuollon palveluyksikössä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet