Kymsoten neuvoloille yhteinen ajanvaraus ja puhelinpalvelu – Terveydenhoitajien henkilökohtaiset soittoajat poistuvat

Muutoksella halutaan parantaa yhteydenottomahdollisuuksia neuvolapalveluihin.

Timo Mustalampi

Kymsoten neuvoloiden keskitetystä ajanvarauksesta saa myös tukea, ohjausta ja neuvontaa.
Kymsoten neuvoloiden keskitetystä ajanvarauksesta saa myös tukea, ohjausta ja neuvontaa.

Kymsoten Haminan, Kotkan ja Kouvolan neuvolapalvelut siirtyvät keskitettyyn ajanvarauksen ja neuvonnan puhelinpalveluun 22. syyskuuta alkaen.

Muutoksella pyritään parantamaan yhteydenottoa neuvolapalveluihin. Kymsoten neuvoloiden keskitetystä ajanvarauksesta saa myös tukea, ohjausta ja neuvontaa. 05-alkuiseen numeroon soittaminen ei aiheuta asiakkaalle lisämaksuja.

Terveydenhoitajien henkilökohtaiset soittoajat poistuvat. Neuvola-aikoja varataan soittamalla Kymsoten neuvoloiden keskitettyyn ajanvaraukseen ja neuvontaan sekä sähköisen asioinnin kautta raskauden ehkäisyn ja lastenneuvolan 2–6-vuotiaiden terveydenhoitajan tarkastuksiin.

Palvelu on avoinna arkipäivinä

Palvelu on avoinna arkisin maanantaista torstaihin kello 8–14 ja perjantaisin kello 8–13. Palvelussa vastaa aina neuvolan terveydenhoitaja.

Puhelimen valikosta asiakas valitsee etelän tai pohjoisen neuvolapalvelut. Lisäksi asiakas valitsee, haluaako hän puhelunsa ohjautuvan raskauden ehkäisy- ja äitiysneuvolan terveydenhoitajalle vai lastenneuvolan terveydenhoitajalle.

Keskitetyn ajanvarauksen ja neuvonnan puhelinnumero on 05-220 2100.

Uusimmat uutiset