Vauhti-Vaunu hakeutuu konkurssiin

Autokauppaa harjoittaneen Vauhti-Vaunun konkurssi on vahvistunut. Saimaa Invest on jättänyt tiistaina konkurssihakemuksen Etelä-Savon käräjäoikeuteen. Saimaa Invest on toiminut autokaupassa markkinointinimellä Vauhti-Vaunu.fi. Yhtiö tiedotti asiasta tiistaina.

Tiedotteen mukaan konkurssin taustalla on uusien autojen jo pitkään jatkunut huono myynti Suomessa, millä on ollut negatiivinen vaikutus autoliikkeiden kannattavuuteen.

Tiedotteessa todetaan, että yhtiö pyrki parantamaan tilannettaan uudella merkkiedustuksella, joka kuitenkin vaati huomattavia investointeja.

Investoinnit ajoivat yhtiön maksuvalmiuden ja tuloksen tiukalle ja lopulta tilanteeseen, jossa ainoa ratkaisu olisi ollut yhtiön tai yhtiön liiketoiminnan myyminen.

Tiedotteen mukaan jo sovittu kauppa kuitenkin kaatui.

Juhana Nyman

Juhana Nyman

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.