Seitsemän henkilöä vangittu liittyen laajaan huume- ja väkivaltarikosjuttuun, joka ulottuu myös Kotkaan: Poliisi on takavarikoinut aseita, räjähteitä ja huumausaineita

Tutkittavia rikosnimikkeitä ovat törkeät huumausainerikokset ja väkivaltarikokset.

Arkisto

Kaakkois-Suomen poliisilla on tutkinnassa laaja järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvä asiakokonaisuus, joka ulottuu myös Helsinkiin ja Lahteen. Arkistokuva.
Kuvituskuva.
Kaakkois-Suomen poliisilla on tutkinnassa laaja järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvä asiakokonaisuus, joka ulottuu myös Helsinkiin ja Lahteen. Arkistokuva. Kuvituskuva.

Kaakkois-Suomen poliisilla on esitutkinnassa laaja järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvää ase-, huumausaine- ja väkivaltarikosvyyhti.

Poliisi on tehnyt asiaan liittyen etsintöjä ja kiinniottoja Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lahdessa ja Helsingissä.

Etsinnöissä poliisi on takavarikoinut mittavan määrän ampuma-aseita, räjähteitä ja huumausaineita. 

Tapaukseen liittyen on vangittu kaikkiaan seitsemän henkilöä. Heistä viisi vangittiin torstaina ja perjantaina Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa. Jo aiemmin, 5. joulukuuta ja 12. joulukuuta vangittiin kaksi henkilöä Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa. 

Kaakkois-Suomen poliisin mukaan tutkittavia rikosnimikkeitä ovat törkeät huumausainerikokset ja väkivaltarikokset.