RUK:n kurssin päättäjäiset ja paraati nähdään suorana lähetyksenä Kymen Sanomien nettisivuilla perjantaina

— On hienoa voida tarjota lukijoille mahdollisuus seurata juhlallisuuksia, päätoimittaja Heidi Ekdahl sanoo.

RUK:n kurssin päättäjäiset ja paraati nähdään suorana lähetyksenä Kymen Sanomien nettisivuilla perjantaina

Nettisivuillamme nähdään perjantaina 30.8. suorana lähetyksenä Haminasta Reserviupseerikoulun kurssi 254:n päättäjäisjuhlallisuudet sekä paraati. Lähetyksen näet tästä

— Reserviupseerikoulu on merkittävä toimija omalla levikkialueellamme. RUK:n tarjoaman johtamiskoulutuksen vaikutukset näkyvät myös kansallisesti, sekä puolustusvoimissa että työelämässä. Päättäjäispäivän tilaisuus kiinnostaa monia. On hienoa voida tarjota lukijoille mahdollisuus seurata juhlallisuuksia vaikkapa mobiililla ja olla matalalla kynnyksellä hengessä mukana, Kymen Sanomien päätoimittaja Heidi Ekdahl sanoo. 

— Toivottavasti esimerkiksi monelle juhlallisuuksista kiinnostuneelle ikäihmiselle olisi iloa siitä, että lähetystä voi seurata vaikkapa omalta kotisohvalta.

Kymen Sanomien nettisivuilta on voinut aiemmin elokuussa seurata sotilasvalatilaisuuksia Vekaranjärveltä sekä Miehikkälästä. Lähetykset ovat saaneet hyvän vastaanoton. 

Kello 12 alkavassa päätöstilaisuudessa nähdään muun muassa kurssin upseerioppilaiden nimittäminen upseerikokelaiksi, kunniamiekan luovuttaminen kurssin priimukselle sekä priimuksen puhe.

Reserviupseerikoulun kurssi numero 254:llä eli Feeniksillä on 557 upseerioppilasta eri puolilta Suomea. 

Kello 14.30 on luvassa katselmus päärakennuksen kentällä sekä ohimarssi. 

Lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.