Autot kolaroivat toisensa hinauskuntoon Haminassa – Kotkan ja Haminan liikenteessä jäi kiinni alkoholia ja huumeita käyttäneitä kuljettajia

Haminassa suistui myöhään perjantai-iltana auto tieltä ja törmäsi valaisintolppaan.

Mika Strandén

Poliisi tavoitti perjantaina ja lauantaina muutamia rattijuoppoja Kotkassa ja Haminassa.
Poliisi tavoitti perjantaina ja lauantaina muutamia rattijuoppoja Kotkassa ja Haminassa.

Poliisi sai perjantaina ja lauantaina Kotkassa ja Haminassa kiinni muutamia rattijuoppoja.

Perjantaina poliisi pysäytti Suulisniemessä kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Hän oli liikkeellä henkilöautolla.

Eskolasta poliisi tavoitti perjantaina kuljettajan, jonka epäillään ajaneen päihtyneenä ja huumeiden vaikutuksen alaisena. Kuljettajalla ei myöskään ollut ajokorttia.

Haminassa poliisi tavoitti lauantaina kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja käyttäneen huumeita.

Autot kolaroivat Haminassa

Haminassa suistui myöhään perjantai-iltana auto tieltä Sirkkajärventien ja Kolsilantien risteyksessä ja törmäsi valaisintolppaan. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntaina aamupäivällä Haminassa tapahtui kahden henkilöauton kylkikolari Tuomponraitin ja Laurellinraitin risteyksessä. Ajoneuvot vahingoittuivat niin, että ne jouduttiin hinaamaan pois kolaripaikalta. Toisen auton kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset