Touhula-päiväkoti harjakorkeudessa Karhuvuoressa

Suomen Hoivatilat Oyj

Liikuntapainotteinen Touhula-päiväkoti Karhuvuoressa avataan elokuussa.

Kotkan Loitsutielle rakennetaan uutta palvelusetelipäiväkotia täydentämään Kotkan kaupungin omaa palvelutarjontaa. Päiväkodin harjannostajaisia vietetään keskiviikkona 17.toukokuuta. Liikuntapainotteinen Touhula-päiväkoti Karhuvuori avataan elokuussa 2017.


Uusien
tilojen tarkoitus on innostaa lapsia luontaiseen liikkumiseen ja leikkiin, niin ulkona kuin sisällä.

— Touhulassa iloitaan siitä, että saamme palvella kotkalaisia lapsiperheitä elokuusta 2017 lähtien neljän päiväkodin voimin. Touhula on otettu lämpimästi vastaan Kotkassa. Odotammekin jo malttamattomana uuden päiväkodin avaamista, kertoo palvelupäällikkö Essi Söderholm Touhulasta.

Uuden päiväkodin toteuttamisesta vastaa valtakunnallisesti toimiva Suomen Hoivatilat Oyj, joka on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.

— Kunnille ja yrityksille olemme kasvun ratkaisija. Kunnille yhteistyö kanssamme mahdollistaa uusien päiväkotien käyttöönoton nopeasti ja vaivattomasti – ja mikä parasta, ilman kunnan omia kiinteistöinvestointeja. Päiväkotirakentamisessa on omat vaatimukset ja erityispiirteet, joista meillä on vahva osaaminen ja kokemus, sanoo Hoivatilat Oyj:n kiinteistöjohtaja Juhana Saarni.

Viime vuosien aikana Hoivatilat on käynnistänyt jo yli 100 hanketta 50 kunnassa eri puolella Suomea. Urakoitsijana Kotkan hankkeessa toimii Rakennusurakointi S.Tikakoski Oy.

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.