Husulan tunneli on suljettu liikenteeltä perjantaiaamuun asti pelastusharjoituksen ja huoltotöiden vuoksi

Husulan tunnelissa järjestetään pelastusharjoitus tänään kello 10—15. Tunnelissa tehdään huoltotöitä heti harjoituksen jälkeen. Tunneli on harjoituksen ja huoltotöiden ajan suljettuna liikenteeltä ja liikenne ohjataan kiertotielle. Kiertoteinä toimivat alueen muut maantiet. Tunneli avataan liikenteelle kuuden aikaan perjantaiaamuna.

Harjoituksessa pelastus-, poliisi- ja tieviranomaiset sidosryhmineen harjoittelevat pelastamista ja keskinäistä yhteistoimintaa mahdollisten tunnelissa tapahtuvien onnettomuustilanteiden varalta.

Harjoitukseen osallistuvat alueen pelastuslaitos, poliisi, hätäkeskus ja maanteiden hoitourakoitsija YIT sekä ensihoidonyksikkö Carea, Liikenneviraston tieliikennekeskus ja Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.