Tarjoilla elokuvauraa ja oppimista

Sari Tauru

Joona Mielonen on uuden elokuvan apulaisohjaaja, Klaus Heydemann tuottaja.
Joona Mielonen on uuden elokuvan apulaisohjaaja, Klaus Heydemann tuottaja.

Elokuvatuotanto surahtaa käyntiin taas kerran Etelä-Kymenlaaksossa. Heinäkuun lopusta elokuun ajan Kotkassa kuvataan epookkielokuvaa Suomen hauskin mies. Elokuva on historiapohjainen komedia vakavasta aiheesta. Sen tarinassa vankileirin työväenteatterilaiset pyrkivät näyttelemään tiensä ulos kuolemantuomiosta.

Elokuva tarvitsee tuotantoonsa lukuisia avustajia ja harjoittelijoita. Apulaisohjaaja Joona Mielonen etsii ripeällä aikataululla muun muassa kolmatta apulaisohjaajaa:

— Tämä on mahdollisuus oppia elokuvatuotantoa ja tehdä vaikka itselleen uusi ura.

Elokuvaan tarvitaan avustajien lisäksi harjoittelijoita, jotka voivat täydentää omaa ammattiosaamistaan esimerkiksi maskeerauksen alueella. Tuotanto palkkaa myös ammattilaisia.

— Ilmaistyötä tuotantoyhtiö ei ole etsimässä. Myös harjoittelijalle maksetaan harjoittelijapalkkaa. Ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, ammatin mukaista palkkaa, lisää Joona Mielonen.

Lisätietoja avustajaksi hakemisesta www.facebook.com/suomenhauskinmieselokuva/

Uutista on täydennetty 12:50

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.