Osuuskauppa sulkee Pressot koronavirustilanteen vuoksi – Hesburger, VENN ja ABC jatkavat noutomyyntiä

Koko liikenneasemaketju sopeuttaa toimintaa valtion määräyksiin ja kullakin liikepaikalla vallitsevaan tilanteeseen.

Raimo Eerola

Osuuskauppa sulkee Presso Pasaatin ja Presso Prisman Kotkassa koronavirustilanteen vuoksi. Arkistokuva
Osuuskauppa sulkee Presso Pasaatin ja Presso Prisman Kotkassa koronavirustilanteen vuoksi. Arkistokuva

Kymen seudun osuuskauppa sulki ravintoloitaan jo aiemmin tällä viikolla ja sulkemiset jatkuvat maan hallituksen suosituksen mukaisesti, tiedottaa KSO.

Lauantaina 28.3. suljetaan kaikki KSO:n kahvilat ja ravintolat, joissa ei ole luontaista take away-toimintaa.

Kotkassa suljetaan Presso Pasaati ja Presso Prisma.

Kouvolassa suljetaan Presso Prisma Kouvola, Rosso Kuusankoski, Rosso Kouvola ja Prisma Cafe. Ravintoloiden lisäksi pannaan kiinni myös Original Sokos Hotel Vaakuna 30.3.

Maanantaina suljettiin Kotkassa Amarillo, Prisman Pizza&Buffa, Frans & Rosalie, Players Sports Bar, Ravintola Karoliina sekä Public Corner sekä Kouvolassa Amarillo, Coffee House, Prisman Pizza&Buffa, Hospoda Papirna Kuusankoski ja Pub Old Tom.

KSO:n ravintoloista avoinna ovat toistaiseksi Hesburgerit, VENN sekä ABC-liikennemyymälöiden ravintolat. Niissäkin toimii vain noutomyynti, myös ABC-liikennemyymälöissä lauantaista alkaen.

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta puolestaan tiedottaa, että koko ABC-ketju sopeuttaa toimintaansa sekä tilanteeseen että valtiovallan määräyksiin ja suosituksiin. Polttoaineen myynti jatkuu ja sisällä ruokailu loppuu, mutta useimmissa paikoissa jatketaan ruuan myymistä autoon toimitettuna. Liikenne on ketjun mukaan vähentynyt normaalioloihin verrattuna 30 prosenttia.