Xamkin kevään vapaaksi jääneille paikoille 863 hakijaa

Raimo Eerola

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun lisähakuun tuli yhteensä 863 hakemusta. Elokuun 7. päivä päättynyt haku järjestettiin kevään yhteishaussa vapaiksi jääneille paikoille.

— Lisähaku sujui hyvin ja näyttää siltä, että kaikki haussa olleet koulutukset käynnistyvät. Tänä syksynä Xamkin neljällä kampuksella tulee aloittamaan yhteensä noin 1800 uutta opiskelijaa, rehtori Heikki Saastamoinen kertoo tiedotteessa.

Lisähaussa oli 13 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta, joista 4 oli monimuotototeutusta ja loput päivätoteutuksia. Ylempään AMK-tutkintoon johtavia hakukohteita oli 7.

Eniten hakijoita oli Savonlinnan kampuksella järjestettäviin sairaanhoitajakoulutuksiin. Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista hakijoita kiinnosti eniten International Business Management Kouvolan kampuksella.

Haun seuraava vaihe on viikoilla 32 ja 33 järjestettävät valintakokeet, jonne hakijat saavat kutsun sähköpostitse. Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille mahdollisimman pian valintakokeen jälkeen, viimeistään 25.8.

Seuraavan kerran Xamkiin voi hakea yhteishaussa 6.–20.9.2017.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.