Veturinkuljettajat lakkoon — mielenilmaus pysäyttää VR:n lähi-, kauko- ja tavarajunat ensi maanantaina

Pekka Hölkki

Kiskoilla ei kolka ensi maanantai-illasta lähtien.

Veturimiesten liitto aikoo pysäyttää junaliikenteen ensi maanantaina 14. elokuuta kello 18 alkaen. Mielenilmaus koskee kaikkia VR:n ja HSL:n lähijunia sekä VR:n kauko- ja tavarajunia.

Tiedot vaikutuksista täsmentyvät täsmentyvät ja niistä tiedotetaan VR:n nettisivuilla vr.fi sekä Twitterissä @VRpalvelu ja Facebookissa VRYhteisellämatkalla, VR Group tiedottaa.

Veturinkuljettajat palaavat töihin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Junaliikenne pyritään käynnistämään normaalisti keskiviikkoaamuna 16. elokuuta.

Vielä tämän jälkeenkin junaliikenteessä voi olla muutoksia parin päivän ajan, esimerkiksi kalustomuutoksia ja vuorojen perumisia. VR tiedottaa näistä nettisivuillaan ja Twitterissä sekä Facebookissa.

Mielenilmauksen ajalle etukäteen ostetut VR:n liput voi kuluitta joko peruuttaa tai vaihtaa toiselle ajankohdalle. Korvaavat matkat tulee kuitenkin tehdä lokakuun 2017 loppuun mennessä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.