Haminan väri muuttui THL:n koronakartalla – Kunnassa on nyt viisi varmistettua koronatartuntaa

Suomen tilastoihin kirjattiin tänään neljä uutta koronatapausta.

Lehtikuva/Roni Rekomaa

Suomessa on vuorokauden aikana todettu neljä uutta koronatartuntaa. Kymenlaaksossa tuorein tartunta on varmistunut viime viikon lauantaina.
Suomessa on vuorokauden aikana todettu neljä uutta koronatartuntaa. Kymenlaaksossa tuorein tartunta on varmistunut viime viikon lauantaina.

Haminan koronaluvut ovat ilmaantuneet Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen eli THL:n koronakartalle. Haminassa on todettu kaikkiaan viisi koronatartuntaa. THL ei tilastoissaan kerro varmistettuja tartuntamääriä niistä kunnista, joissa tartuntoja on alle viisi.

THL:n karttasovelluksen mukaan Kotkassa on 16 varmistettua koronavirustartuntaa, Kouvolassa 24. Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän luvut puuttuvat sovelluksesta, koska niissä tartuntoja on alle 0–4.

Kymsoten tuorein tapaus 4. heinäkuuta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote kertoo nettisivuillaan, että Kymenlaaksossa on todettu yhteensä 49 koronatartuntaa. Viimeisin varmistunut tartunta on todettu lauantaina 4. heinäkuuta. Sitä edellinen tartunta varmistui kesäkuun viimeisenä päivänä.

Sairaalahoidossa on Kymsoten alueella yksi koronaviruspotilas.

Epidemian alusta heinäkuun 6. päivään mennessä Kymsoten alueella on tutkittu kaikkiaan 4 144 näytettä koronaviruksen varmistamiseksi tai poissulkemiseksi. Kesäkuun 29. päivän ja heinäkuun 6. päivän välillä näytteitä on tutkittu 332.

Suomessa vuorokaudessa neljä uutta tartuntaa

Suomessa on THL:n mukaan todettu vuorokauden aikana neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartuntoja on todettu Suomessa nyt yhteensä 7 257.

Koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia on raportoitu 329. THL päivittää tietoja kuolemantapauksista ja sairaalahoidossa olevista potilaista myöhemmin tänään.

Tätä nykyä sairaanhoitopiirit raportoivat koronavirukseen liittyvät kuolemantapaukset ja sairaalahoidossa olevien potilaiden tiedot kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Uusimmat uutiset